NADA-akupunktur

National Acupuncture Detoxification Association (NADA akupunktur)

Nada Danmark LogoEn lille nål med stor effekt – NADA er akupunktur i øret.

Hvad er NADA?

NADA akupunktur er blot fem små nåle, som sættes i ørerne. NADA er en metode, som hjælper kroppen til at hjælpe sig selv. NADA kan have god effekt mod stress, koncentrationsproblemer, abstinenser, trang, angst, søvnbesvær og psykisk såvel som motorisk uro.

Jeg har rigtig gode erfaringer med behandling af stress, ADHD-klienter og klienter med søvnproblemer. Jeg har givet NADA akupunktur nærmest dagligt igennem de sidste 10 år, og mine erfaringer viser, at 8 ud af 10 oplever positiv effekt.
Det tager ganske få minutter at få sat de ca. 10 nåle. Du mærker et lille prik i huden, og derefter kan du opleve lidt varme i ørerne. Nålene skal sidde i ca. 45 min., hvor du slapper af.
Ved første behandling skal du udfylde et symptomskema, hvor du vurderer dine symptomer på en skala fra 0 til 10. Du skal efterfølgende revurdere symptomerne ved hver 3. behandling således, at du kan få et billede af de mulige forandringer, NADA kan være årsag til.

NADA stammer fra den traditionelle kinesiske medicin og er baseret på en holistisk opfattelse af mennesket.

Kan NADA akupunktur stå alene?

Ja – da du kan bruge det som værende en del af din egen personlige udvikling. Men du behøver ikke at gå i terapi for at få NADA. Mange af mine klienter vælger at kombinere akupunkturen med et samtaleforløb. Afhængig af baggrunden for i det hele taget at gøre noget ved dit liv, vurderer jeg, hvorvidt det giver mening, at du modtager NADAbehandlingen enten før, under eller efter samtalerne. Klienter der udviser meget uro, sætter jeg fx gerne nåle i, så de bedre kan koncentrere sig om selve samtalen.

Kontakt mig, hvis du vil høre mere.

Se mere om NADA i Danmark og udland, og om evidens på Nada-Danmark