Kognitiv terapi København/Odsherred – første samtale er gratis

 

Mit navn er Hanne Boye, og jeg tilbyder Kognitiv Terapi! Jeg er uddannet kognitiv psykoterapeut MPF, master i læring og identitet (MVO), er kognitiv coach og har i 2014 afsluttet en metakognitiv grunduddannelse. Siden 2000 har jeg hjulpet mange mennesker ud af stress, angst, misbrug og depression – og jeg kan også hjælpe dig!

 

Sidder du fast? Eller har du bare svært ved at sige nej?

Med kognitive samtaler lærer du, hvordan du kan komme videre. Du lærer at slippe dine bekymringer og grublerier, der stjæler din nattesøvn, så du finder ro, selvtillid og handlekraft.

Metoderne er kognitiv terapi, metakognitive redskaber, mindfulness og NADA-akupunktur i København.

 

Skab varig forvandling i dit liv gennem et kort terapiforløb – kontakt mig på mail eller telefon 23 98 35 53 i dag og hør mere.

Få en gratis samtale om kognitiv terapi København/Sjællands Odde

Den første telefonkonsultation er gratis og helt uforpligtende.

Sammen afklarer vi din situation og lægger en plan for, hvordan du bedst ændrer dine handlemønstre og får overskud til at mestre dine udfordringer.

Jeg fortæller dig, hvordan kognitiv terapi hos mig kan hjælpe dig videre, og hvordan vores samtaler foregår.

Du vælger frit, om du kontakter mig igen for at få tid til en personlig samtale i min konsultation.

Kognitiv terapi er hurtig hjælp til selvhjælp

Lavt selvværd, stress og bekymring kan ødelægge hverdagen for dig og dine nærmeste – men hvis du har kæmpet med problemerne hele livet, føler du måske, at du ikke kan ændre noget.

 

Sådan er det heldigvis ikke!

 

Min mangeårige erfaring med kognitiv psykoterapi fortæller mig, at du kan forbedre din livssituation med den rette støtte.

Gennem adfærdsterapi og samtale guider jeg dig til at ændre uheldige mønstre til nye vaner.

Du får hjælp til at skabe en god cirkel, hvor din indsats og øget indsigt giver mere selvtillid og større handlekraft dag for dag.

 

Samtidig har du fuld kontrol over forløbet og kan stoppe terapien, så snart du føler dig klar til det.

Det behøver ikke tage lang tid at skabe forandring. De fleste af mine klienter ser jeg 7-10 gange, så fortsætter de rejsen mod det gode liv på egen hånd.

 

Sådan foregår terapisamtaler

Til terapisamtalerne mødes vi i mit lyse lokale i Valby, København. Du kan parkere ved bygningen, og konsultationen ligger desuden i gå-afstand fra Valby Station. Jeg tilbyder også samtaler på Sjællands Odde efter nærmere aftale.

 

Allerede ved vores første personlige møde aftaler vi en lille hjemmeopgave, som hjælper dig nærmere til dit mål, så du forlader konsultationen med ro, afklaring og ny tro på fremtiden.

 

Har du mod på forandring, kontakt mig gratis på mail eller telefon 23 98 35 53 og få en samtale om kognitiv terapi København – jeg glæder mig til at hjælpe dig videre!

Hanne Boye
MVO og Kognitiv psykoterapeut MPF

Tlf.: 23 98 35 53
kontakt@kognitivesamtaler.dk

DPF_LogoMedlem